Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Pysselhelg

VardagenPosted by Camilla Mon, September 20, 2010 09:32:20

Go morgon!

Måndag igen och det är dags att reflektera över helgen. Vi har haft en pysselhelg och fått en massa gjort.

På lördag morgon smet jag och Leo upp för att baka scones till Micke som låg kvar i sängen och snuttade kudden en stund till. Leo visade att han har riktiga bakgener och hjälpte till med det mesta för att leverera smarriga scones. Han var riktigt duktig och tog sin uppgift på största allvar smiley

Det är viktigt att smaaaaaka det man bakar. Vill ju inte servera några äcklig bullar.

Att kavla ut degen till en perfekt form kräver sin man, alltså en Leo.

Å så....voila, gyllenbruna och smarriga scones till frukost! Mmmmm!

Vi gjorde en storfrukost med smoothie, flingor, smarrkorv och självklart nybakade scones. Schysst Tolanbuffe!

Efter frukosten kastade jag ut killarna för att sätta igång med renoveringsprojekt nr 1. Måla Leos rum! Jag målade å målade till ren förbannelse och ändå kändes det som att färgen inte täckte på alla delar av väggen. Efter första strykningen kändes det som att jag hade mer färg på mig än på väggarna.

Jag vart nästan klar på lördagen och Mick hjälpte mig att justera vissa delar dagen efter. Jag var helt mör i kroppen i söndags och kom knappt ur sängen.

På söndag åkte jag iväg till IKEA för att göra lite inköp till Leos rum. Det vart mest bokhyllor och korgar men det blir en bra början. Får komplettera med annat nys vartefter.

Hur det blev får ni se sen smiley

/Camilla


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Moster Emma Tue, September 21, 2010 08:47:05

Vad spännande det ska bli att se Leos rum på lördag. :) ... och vad spännande det ska bli att se vad ni har bakat tills dess! ;)...