Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Det går fort nu

Tolan BrothersPosted by Camilla Fri, April 20, 2018 09:57:56
Gisses som dessa gossar växer och frodas. Vi har haft en årlig check-in service hos skolsköterskan och allt ser finfint ut. Killarna växer (för fort) och spräcker alla kurvor och diagram för den standard de ska hålla. De visar helt klart att de skapar sina egna kurvor. Ibland undrar jag vad de får i sig eftersom de växer så fort.

Leo är 1,53 meter lång. Det innebär att han är 15 cm kortare än sin mor. Femton centimeter!!!! Leo tycker det är jättekul medan jag kan känna en fasa av att ens son snart kommer klappa sin mamma på huvudet. Och killen är inte ens 10 år. Det här kan sluta hur som helst. Vi kan numera ha samma skor eftersom vi har samma storlek. Det är ju i och för sig rätt trevligt att kunna norpa killens sneakers.

Alexander har definitivt sträckt på sig. Han är 1,30 meter och det är nästan så att han hoppat över en klädstorlek. Enligt skolsköterskan så ser han som en hök fast de kunde kollat hörseln eftersom det går sådär med att lyssna när man ber honom om saker. Killen har också lärt sig att läsa utan att vi har förstått hur det gick till.

Leo har numera en egen husnyckel och är hemma själv efter skolan. Gisses så stolt han känner sig. Och vuxen! Jag frågade honom en gång om det var läskigt att vara hemma själv och hans svar var tydligt, "det är jätteskönt!" Vi har valt att fortfarande lämna och hämta Alexander från skolan men för de dagar som någon av oss jobbar hemifrån så får de ibland gå hem själva. För min del handlar de mest om att jag inte litar helt och hållet på Alexander. Han behöver både lugna ner och mogna till sig innan jag släpper den delen.

Det är lite dubbla känslor man känner för att barnen blir stora. Självklart är man glad över att allt ser bra ut. Sedan får även vi föräldrar lite mer frihet att planera vår tid vilket är jätteskönt. Samtidigt är det lite...erh... hur ska jag förklara, "tråkigt" att de går så fort. Inga bebisar längre och snart stora karlar. Jag hänger nog inte med helt enkelt.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.