Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Och så vart han 7

AlexanderPosted by Camilla Mon, March 26, 2018 14:54:45
Så kom dagen som Alexander tjatat om de senaste 365 dagar, i söndags fyllde han äntligen 7 år.

Fast att vi ställde klockan på ringning och smet upp för att fixa morgonfirandet så kom han upp och sa "kommer ni inte snart. Jag har ju väntat jättelänge".

Lite knepigt att hitta bra presenter. Nerf stod högst på lista och det gick jag motvilligt med på. Jag är lite trött på "skjutande", stridsvagnsspel och allt annat som har med krigande att göra.

Jag tog därför en liten chansning och köpte en kikare. Tänkte att jag gillar att titta på djur men skrämmer dem alltid eftersom han springer fram till dem. Nu kan han istället sitta still och kika. Lite till min förvåning så vart just den presenten en hit, han vart överraskad men väldigt glad.
Hela helgen har det varit kalas. I lördags för klasskompisar och i söndags för släkten. Alexander ville ha en Minecraft tårta med Creeper. Jag tänkte att det är väl lätt gjort. Och svårt var det inte men tid och ork gjorde att jag inte gjorde ett bra underlag så hela dekorationen gled av. Och jag kan lova er att allt jag ser numera är rutor. Jag är så trött på rutor :)

Ja ja, vi kom överens om att det gjorde inget att tårtan vart förstörd då det såg ut som att han hade mine:at.

I morse så var hela familjen helt slut. Vi sov längre än vad vi borde och hade ingen motivation som helst att smita iväg. Ikväll blir nog en tidig sänggång för oss alla.

Så där, nu har vi en 7 åring och en 9,5 åring. Det går fort nu.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna ( olivers mamma) Wed, March 28, 2018 16:48:44

Tårtan var jätte cool 💕