Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Tivoli

VardagenPosted by Camilla Fri, July 21, 2017 20:44:14
Jag är så trött så att jag knappt orkar skriva. Idag har vi haft en heldag på Tivoli. Alla fick åkband och alla åkte i princip allt som de fick och kunde åka.

Vi började dagen med 2,5 timmes intensivt åkande. Vi gick från den ena attraktionen till den andra. Eftersom vädret var sisådär så var det i princip inga köer. Men efter ett tag öppnade himlen sig och det började ösregna. Vi passade då på att äta lunch, en idé som vi inte var ensamma om så det var smått kaos på de flesta matställen.

Efter lunch tog vi det lite lugnare och sprätte pengar på spelautomater. Ja alltså inte jag utan killarna. Det var nog rätt bra för det kändes som att tempot gått ner hos killarna.

Fast Leo lyckades lura Micke att åka Demonen vilket var ett galet åk där man var mer upp å ner än upprätt, som Micke sa.

Dagen har funkat bra. Alexander har åkt mer och större attraktioner än vad han gjort tidigare och allt har gått bra. Men efter ett tag blir det som att det bli för mycket information att ta in så han hamnar lite i sin egna värld och är tyst. Inte så konstigt egentligen med tanke på de tempo som vi allt kört.

Imorgon börjar vår färd hemåt. Vi tar en omväg förbi Västervik för att hälsa på vänner för att på söndag ta den sista etappen hem.

Jag tror vi alla är rätt möra och trötta. Det har varit intensiva dagar och även om killarna protesterat att de inte velat gå ifrån Legoland eller Tivoli så har de inte varit svårövertalade att gå till hotellet. Vi är alla väldigt nöjda med denna första semestervecka fast nu vill vi nog komma hem och ladda batterierna någon dag.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna ( Olivers mamma ) Mon, July 24, 2017 19:09:12

Vilka toppen dagar ni hafft 💕💕💕