Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Legoland, dag 2

VardagenPosted by Camilla Thu, July 20, 2017 21:40:52
Sämre väder betyder mindre folk. Mindre folk betyder färre och kortare köer. Gillart. På de 5 timmar som vi hann att avverka idag så hann vi med bra mycket mer än igår.

Vi har nog åkt det mesta som gick att åka. Åkt olika berg och dalbanor, skjutit på monster, farit i ett fort och åkt draken etc.

Alexander har även åkt sitt premiäråk i en riktig och stor berg och dalbana. Han tyckte det var kul, vart inte rädd men ville inte åka den igen :)
Det sista vi gjorde var piratvattenkriget igen. Denna gång hade vi ombyte till alla. Se och njut och notera en fars hysteriska vattenskjutande mot en annan far i båten. Filmen gör det inte rättvist för det var hysteriskt kul. I synnerhet när en annan far gick med på plotten (som inte kom med på film).
Nu är vi i Köpenhamn och laddar för en dag på tivolit.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.