Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Legoland

VardagenPosted by Camilla Wed, July 19, 2017 20:35:15
Då var vi i Danmark, närmare bestämt Legoland. Vi var uppe i ottan (nästan) och var på plats när stället öppnade.
Vi gick snabbt men grymt imponerade igenom legostaden. Vilket bygge!
All dekoration var i lego så vi såg massor av former, djur och skapelser i lego. Denna spindel var enorm.
Vi har gått igenom ett spökhus, fajtas med Ninjago, åkt sjörövarskepp etc
Vi har även åkt kanot som var blött men väldigt roligt.
Det var väldigt långa köer men priset för en vip biljett var inte värt det (600 kr/pers) så vi fick snällt och vänligt köa. Minst 30 minuter per attraktion. Skapligt segt och tär på tålamodet. Alexander spårade ur och bröt ihop några gånger och ville hem. Jag kan förstå honom, det tog på tålamodet att köa. Vi som trodde att vi hade stora barn fick snällt bära en 6-åring.
För att få upp humöret så fick vi ta gotte pauser. Kan göra de flesta på bättre humör.
Eftersom det vart en heldag på Legoland så vart det lunch på plats. Eftersom det var smockfullt överallt så var det i princip bara att ta första bästa. Och det är väl bara på Legoland som man får lego pommes.
Kan ju bara tillägga att de är inte helt gratis att äta på Legoland. S K I T D Y R T för att vara med exakt. Dyrt med allt egentligen. Exempel en liten popcorn och 2 flaskor vatten- 90 kronor. Catching!

Efter 7 timmar kastade vi in handduken och begav oss tillbaka till hotellet. Men innan vi kom iväg åkte vi någon form av piratskepp med vattenkanoner. Tanken var att man skulle skjuta på andra båtar men det gick även bra att skjuta på folk som stod runt sjön. Och folk runtomkring kunde skjuta vatten på båtarna.
Vilket vattenkrig det blev! Det var så himla kul att se hur vuxna män OCH kvinnor snabbt förhandlades till skjutglada fän. De tog i för kung och fosterland medan barnen stod bredvid och sågs lite snopna ut.

Vi vart rejält blöta! Vi hade ombyte till barnen men inte till oss själva. Tur att vi var på väg hem. En kram till herr pirat ville Alexander ta/få innan vi sa hej då.
I bilen tillbaka till hotellet var barnen helt slut. Det var nästan tystare än när killarna sover. Väl på rummet så var det ingen som orkade ta sig ut för att middag så Micke fixade 2 pizzor som vi delade på. Killarna tyckte att vi var tokiga som åt mat i sängen.
Vi har en 2-dagars biljett till Legoland så imorgon är det dags för dag 2. Vi ska försöka vara där innan de öppnar så att vi snabbt kan gå till det som vi inte hann med idag utan att behöva köa.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.