Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Torekällberget

Tolan BrothersPosted by Camilla Thu, July 13, 2017 20:31:28
Killarna fortsätter att utforska världen. Idag var de på Torekällberget.

Av bilderna som jag fått så såg de ut att ha hur mysigt som helst. Det fanns massor av djur och de räcker för att Alexander ska njuta.

Här kränger de lite de lite grejer till mormor.
Vettetusan vad de gör här, kanske provare de på att leva som förr.
Och så fåren. Alexander njuter nog som fisken i vatten.
Vi föräldrar har jobbat (ja lite i alla fall) och fått lite nytta gjort hemma. Vi har i alla fall hunnit med sånt som inte syns men som behövs göras ändå, planera köket, kikat på kakel och imorgon ska vi kolla på soffor.

Ikväll gjorde jag en helt fantastisk middag. Färsk pasta med skaldjur kokta i vitt vin, chili, körsbärstomater, lök, persilja, vitlök och kryddor. Och så lite vin till maten. Guuuu så gott!
Nog för att våra barn inte är varken kräsna eller petiga i maten men stark mat är de inte redo för så då passar vi på när vi är själva. Det var både gott och nyttigt!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.