Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Årets första skörd

VardagenPosted by Camilla Fri, July 07, 2017 12:13:10
Jag är väl inte känd för mina gröna fingrar men jag gör så gott jag kan och i år har jag avancerat lite.

Så här sommartid så tycker jag det är kul att odla grönsaker. Efter förra årets diss på små ärt liknande tomater så valde jag att i år odla vanliga tomater och gurka. Och så lite kryddor.

Fast sommaren har inte börjat så bra så jag var tvungen att försöka skydda min lilla odling.
Man ser ju att detta är ett proffs som gjort detta :)
Tanken med plasten var god men höll inte så bra. När det blåste så vart det som ett segel som flög iväg. Det var då som jag tog fram den stora plånboken och åkte till Clas Ohlson. Titta så fint vi har det nu.
Ok det kanske inte är det bästa i denna värld men fullt tillräckligt för mig. Det är i alla fall en bra början. Jag måste erkänna att det är lite mysigt att pyssla, vattna och snixsnacka med alla mina gröna vänner.

Igår var det dags för den första skörden. Gurkorna växer så det knakar och tittar man på plantan nu så kan man se att vi kommer nog ha gurkor för hela sommaren.
Ja den ska vara så liten för det är en mini gurka som blir bara 10-15 cm. Vi har inte hunnit smaka på den än och jag kan säga att förväntningar är höga. Fast hemodlat brukar ju vara gott. Visst?!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.