Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vår midsommarafton!

SläktträffPosted by Camilla Wed, June 28, 2017 12:30:45

Helt enligt tradition så var vi på landet under midsommarhelgen. Släkten har ökat i antal rätt mycket de senaste åren så det är knappt att vi får plats allihopa.
Tack och lov att vi hade tur med vädret så att vi kunde vara ute.


Som vanligt började vi på ängen. Dans och sång runt midsommarstången hoppade våra barn över. Däremot var de med vid lekarna där det var lite mer utdelning efter ens prestation; choklad.

Efter ängen traskade vi hem för mat och fika. Och femkamp! Denna prestigefyllda tävling inom släkten och i år var det familj mot familj. I år hade en del grenar bytts ut till lite mer moderna och kreativ alternativ.

Vårt lag; The MWD's, kom på en andra plats och vann en honungsmelon :) Ett bra pris tycker jag. Allt som allt en riktigt bra midsommar.

Vår familj var kvar ända till söndagen och efter denna långhelg så fick man lite försmak för semester. Bara 2,5 vecka kvar, sen blir det semester :)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.