Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Leo sommarlov

LeoPosted by Camilla Thu, June 15, 2017 12:19:32
Nu har även storebror sommarlov!
Vi började morgonen med att gå ner till skolan för att smycka skolgården. Det är en tradition att 2:ordna smyckar gården på skolgården. Tycker att vi fick till en fin gård med massor av ballonger, banderoller, björkar etc. Vi fick bra beröm från fröken som sa att årets utsmyckning var en av de finaste. Svårt dock att få till en bra bild.
Alla barnen sprang ut på amfiteatern och sjöng olika sånger, såväl som nya som de traditionella.

Hejjarklacken var på plats. As always :)
Efteråt träffades vi i klassrummet där Carola önskade alla en glad sommar och ett skönt sommarlov. Alla barnen fick ett diplom och en sommaruppgift som innehöll ett aktivitetsbingo. Det var alltså en bingobricka med aktiviteter som barnen kunde göra under sommaren. Man kryssar på brickan vartefter man gör dessa aktiviteter, mestadels läsaktiviteter. Kul! När nästa termin börjar tar man med sin bricka och har man gjort minst en rad så får man ett pris.

För oss föräldrar hade barnen gjort en frågesport med frågor om sånt som barnen lärt sig under hela läsåret. Frågesporten svarades med hjälp av mobilen och vi kunde se svaren och antal rätt på deras whiteboard i klassrummet. Så himla kul idé!

Medan Carola läste de sista sidorna i Bröderna Lejonhjärta (som hon läst för klassen) så gick vi andra ut på gården och förberedde fika. Efteråt kom barnen utspringandes och det vart mingel och fika tillsammans.
Barnen fick även en present från fritidsfröken. En liten plantering med ärtfrön. Så gulligt av henne.

Det vart sommarlovskramar med Oliver. Guuuu så stora och snygga killarna har blivit :)
Nu är det sommarlov för killarna. Tänk om man kunde få ha sommarlov.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna ( Olivers mamma ) Thu, June 15, 2017 18:05:54

Snygga efter mammorna 💕💕