Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Alexander sommarlov

AlexanderPosted by Camilla Thu, June 15, 2017 11:59:56
Igår var det sommaravslutning på dagis. Nu är det de sista veckorna kvar innan det är dags för sommarlov och därefter börja skolan. Spännande!

Föräldrar bjöds på skön sång och avtackning av barn som går vidare till skolans värld. Barnen som slutade fick en ryggsäck fylld med block, pennor, vattenflaska etc. Även om allt var markerat med Pysslings text och logga som gör att man kanske inte vill ta den till skolan så tyckte jag att det var en fin gest. Och så fick de en ros. Så klart!
Efteråt var det fika i massor. Båda killarna åt som om det aldrig fått mat :)
Alexander vart lite besviken eftersom han trodde att detta var verkligen hans sista dag. Jag försökte muntra upp honom med att säga att det är 3 veckor kvar innan hans sommarlov börjar med en vecka hos mormor och morfar. Han gick lite motvilligt med på det.

Ska bli lite skönt att ha båda killarna på samma ställe och få mindre resväg för att hämta barn.

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.