Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Friluftsfrämjandets dag

VardagenPosted by Camilla Sun, April 23, 2017 14:47:18
Idag var det dags för årets Friluftsfrämjandets dag. I år var det ett större bortfall inom familjen. Alexander är sjuk så han fick stanna hemma med pappa och farmor var även hon förkyld. Så jag och Leo tog oss iväg själva. Mysigt!
Allt började bra, som det brukar göra. Vädret var strålande, humöret på topp och vi traskade lugnt runt i skogen samtidigt som vi besvarade frågor i barnens tipsrunda.
Vilken skillnad det är att ta denna tur utan att man har småbarn med sig. Logistiken blir så mycket lättare och man behöver heller inte hålla koll på vart barnets (Leo) tar vägen, han sköter sig själv väldigt bra.
Väl framme till Sandakärret så öppnade himlen sig och det började hagla. Först bara lite vilket funkade för vi satt och åt korv lite skyddad. Därefter var det någon som ville få fart på folkmassan och ökade mängden hagel och la till kall vind för att alla skulle börja stå och hoppa och huttra. Fy tusan så kallt! Jag ville bara hem men Leo envisades med att vi skulle paddla. Det var liksom det som var poängen för honom om att ens gå till kärret.

Ja ja, det gick hyfsat fort att bli vår tur och när vi väl paddlade så var det faktiskt kul. Men efter turen skyndade vi oss hem. Vi frös om våra skinkor, som Leo uttryckte det :)
Och tur var väl det för när vi kom hem så öppnade sig himlen och det vart "snöstorm".

Nu sitter vi hemma och fikar och värmer våra skinkor :)Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.