Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vi lever!

VardagenPosted by Camilla Tue, February 07, 2017 21:27:33
Inget nytt att förtälja. Vi har haft det liiiite för mycket uppförsbacke i livet med magsjuka, sjukdom och tråkiga besked. Inget som sätter guldkant på tillvaron. Men vi lever, är något förkylda och mår på det stora hela bra.

Jag kämpar på med min träning. Målet är 3 gånger i veckan och för det mesta får jag till det. Drog på mig en liten otäck skada i fredags, en stortå som fastnade och böjde sig alldeles för mycket. Skitont gjorde det. Men jag är glad över att den repat sig så pass bra som den gjort så ikväll vågade mig på att vara med på kvällens pass med Team Pannben.

Tisdagar och fredagar är favoritpassen men imorgon ska jag försöka släpa mig upp ur sängen och ta mig iväg för ett pass som börjar 7.00. Hm.... får se hur bra det går :)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.