Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Låg energinivå

LeoPosted by Camilla Sun, December 11, 2016 20:30:23
När jag skrev senast så trodde jag att Leo var på bättringsvägen. Ack så fel jag hade. Det vart inte förrän på fredag som feber gick ner under 39 grader och hela helgen så har han äntligen varit feberfri. Han vart less tillslut och ville inget annat än att komma tillbaka till skolan.

Dock är inte energin tillbaka. Det blir väl så när man inte ätit mat på en hel vecka. Han var på kalas under dagen och mitt i festligheterna så somnade killen. Hur lyckas man med det?!

På eftermiddagen var det avslutning med innebandyklubben. Killarna fick spela bowling på Eklunds bowlinghall. Det var första gången som Leo spelade bowling.
När jag skulle plocka upp honom såg jag till att vara där lite i förväg och det var fullt ös i hallen när jag kom. Leo svängde runt på klotet och fick till en hel del bra kast (säger man så?!) och han hade en riktigt trevlig stund med laget.
Energinivån verkar vara låg i hela familjen. Jag har inte tränat en enda gång denna vecka. Jag är inte dålig men känner mig inte helt pigg i kroppen heller. Micke verkar gå på någon sparlåga och den ende som det är lite fart på är Alexander. Kanske behöver vi ledigt. Jag hoppas i alla fall att jag och Micke slipper det Leo har haft under veckan.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna ( olivers mamma ) Sun, December 11, 2016 22:01:53

😍energi kramar till er !