Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vi provar innebandy

LeoPosted by Camilla Tue, September 06, 2016 10:15:48

Vi trodde och hoppades på att simningen kunde vara en sport som Leo gillade men det vart inte så. Inte heller judon. Och så kan det vara, man behöver prova olika sporter innan man hamnar rätt. Därför provar Leo innebandy och i söndags var den första träningen.

Oj så nervös han var. Jag trodde att han skulle göra i brallan så som han våndades. Mycket försiktigt och blygsamt deltog han i träningen. Det gick ok, jag tror att det behövs några träffar för att han ska kunna slappna av och ta för sig mer av spelet.

Sedan har han ett bekymmer och det är att han inte vill be överhettat. Ha ha ha… vansinnigt roligt att höra. Vi försöker prata med honom om detta, att man blir varm och svettig när man tränar och att detta är helt normalt. Och faktiskt också bra, det visar ju att kroppen jobbar och det är lättare att vara med i spelet om man springer och rör på sig.

Ja ja vi får se vad detta leder till. Även om det bara blir en termin så är det värt att låta honom prova och se vad han tycker om det. Det kan ju faktiskt bli helt rätt.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna( Olivers mamma) Wed, September 07, 2016 07:58:22

Överhettad 😂💕! Leo är för rolig ! Kram