Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

2016

VännerPosted by Camilla Sat, January 02, 2016 16:28:46
Så har vi ett nytt år 2016.
Nyåret firades på alla tänkbara bästa sätt, tillsammans med Stardhs.
Vi ordnade en toppen kväll med finfin mat både till förrätt och huvudrätt och avslutades med en icke så lika god cheesecake.
Vi vara smarta nog att låta killarna äta först så att föräldrarna fick en lugn och lång middagssittning. Även barnen fick go mat, hemmagjord hamburgare med extra allt.
Fast att våra killar inte lyckades att vila så höll de gott mod ända fram till tolvslaget, även den minsta killen hängde med fullt ut.

Vid tolvslaget korkade vi upp finsprattel och skålade in det nya året. Vi kände dock att det var en lite annorlunda skumpa som vi drack. Den smakade liksom saft. Vi skrattade gott när vi upptäckte att det var barnens bubbel som vi hade korkat upp. Tack och lov så fick inte barnen vår flaska.

Nyårsdagen var lite seg, det berodde nog på den där saften som vi drack :)

Att ta det lugnt var det inte att tänka på. Vi fick stopp i vårt avlopp så Micke var nere i källaren och geggade runt i allt som flöt. Mmmmmysigt!

God fortsättning till er alla!

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna (Oliver's mamma) Sun, January 03, 2016 09:54:01

💕 Ja toppen nyår var det ! Saften va toppen 😂 ! Kramiz familjen Stardh