Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

40 tårtan

TårtorPosted by Camilla Wed, February 04, 2015 10:39:47
Mitt i all renovering av barnens rum har jag fått klämma in tårtbakning. En kollega fyller 40 år och detta bara måste firas med en tårta. Så klart!

40-åringen är en kvinna av enkel stil så det fick bli en stilren tårta. Det vart en fantasi blomma med den härliga åldern bredvid. Dessa fick gå i rosa som är födelsedagsbarnet favoritfärg.
Min kollega håller på med någon form av stenålders diet (vet inte vad den heter) så det var lite klurigt att hitta på vettiga fyllningar. Det slutade med rårörda hallon och chokladkräm. Gott och nyttigt enligt min dietlista.

Just nu sitter födelsedagsbarnet framför mig och har ingen aning om vad som komma skall. Så himla kul med överraskningskalas :)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Camilla Fri, February 13, 2015 08:27:26

Hade du lagt lite strössel på den torra kakan så hade du gjort succé :)

Posted by Sis Thu, February 05, 2015 18:28:35

Fantastiskt! Vad du skämmer bort dina kollegor. :) Mina fick en halvtorr sockerkaka innan jul, det var jag stolt över. :)