Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Sköna dagar på landet

Mormor & MorfarPosted by Camilla Sat, August 02, 2014 22:44:21
Vi har varit några dagar på landet, Torö (Nynäshamn), och gjort absolut ingen nytta alls. Men vi har varit väldigt duktiga på att göra bara det.

Tillsammans med syster och son så uppdaterade vi varandra på vad som har hänt i våra respektive liv. Vår mor höll en hög servicegrad och serverades oss mat. Ok, kanske inte helt rättvist men ack så tacksamt att få prova på att slippa att tänka på "vad blir det för mat" och faktiskt få njuta lite. Tack mamma!
Eftersom mor min inte är så förtjust i att åka båt så packade vi andra oss iväg till en tur till Rivieran. Platsen är lika exklusiv som den låter.
Finkorning sandstrand och långgrunt vilket gör det badvänlig för alla barn oavsett ålder.

Barnen hade det hur kul som helst och jag tror att Leo var i vattnet nästan hela de 3 timmar som vi var där. Syster och Tyr la sitt fokus på att försköna stranden med sandslott.
Tyr fann en och annan snäcka och bidrog med sin till min gedigna samling.
Och så till det bästa. Morfars båt. Våra barn hade heta diskussioner om vem som skulle köra båten men det hela löste sig med att morfar fick åka två vändor till stranden eftersom vi alla inte fick plats i en och samma tur, så båda killarna fick köra.Det sista Alexander pratade om innan han somnade ikväll var just morfars båt :) Tyr gjorde sin premiär tur i båtåkandet så jag tror inte att just köra båten låg högst på hans önskelista. Men när det blir det så får vi fixa till ett körschema så att alla får köra båten. Syster, kan du vara ansvarig för detta schema? ;)

Tack för sköna dagar på landet. Det lustiga är att fast att vi inte har gjort någon nytta alls så är vi ändå trötta. Hur funkar det egentligen?

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.