Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

En kväll i Knutby

Farmor & KallePosted by Camilla Tue, July 29, 2014 22:44:33
Rubriken är som en inledning till en spännande kriminalroman och det är alltid lika spännande att åka till Knutby. Man vet aldrig vad som kan hända ;)

Idag visste vi förvisso vad som skulle hända. Kalle (gummi farfar, eller vad man ska säga) fyllde år och det ville vi vara med och fira.

Familj med respektive familj var på plats och underhöll födelsedagsbarnet. Dagen till ära fick han en sån där riktig skurkhatt från Havanna. Riktigt snygg!

Barnen underhöll sig själva och just idag fanns det en pool på plats som även den minsta i familjen njöt av.

Alexander hade ett kärt återseende med Rutan. Han har förberett sig hela veckan med att preppa sallad så att Rutan skulle bli glad. Det bars, kramades och gulladess en hel del med denna padda.

Vi bjöds på mat, fika och en massa dryck. Som vanligt så rullade jag där ifrån.

Killarna var ledsna när de skulle åka hem men farmor och Kalle kom snart att vara tillbaka för att vara barnvakter. Dock kommer Rutan att inte följa med, det har Alexander koll på.

Nu sussar killarna gott! Med tanke på att de inte ville somna i bilen så innebär det att vi får sovmorgon imorgon. Trevligt :)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna ( Olivers mamma ) Wed, July 30, 2014 13:34:38

Vilken fin bild på dig och Micke ! Kram