Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

New York Rangers

TårtorPosted by Camilla Sat, July 05, 2014 21:18:21
Det har varit ganska mycket de senaste veckorna och då helgens planer vart avbokade så valde vi att aktivt inte göra något alls denna helg. Inte en skruv har skruvats och inga plankor har sågats. Vi har bara tagit det lugnt.

Jag hade en liten morgonleverans av en tårta till en blivande 14 åring. Killen älskar hockey och i synnerhet New York Rangers. Sagt och gjort så ordnade jag en tårta som höll sig inom dessa intressen.
Hjälmen vart inte helt tidsenlig. Killen ser snarare ut som att han kommer från 40-talet. Jag och Micke skrattade gott och låt oss bara hoppas att födelsedagsbarnet uppskatta tårtan även om assessorerna inte höll sig inom 2000-talet.

Nu blir det lite lugnt på tårtfronten. Vad jag vet än så länge :) Jag har en arbetsvecka kvar och därefter går jag på en efterlängtad semester. Det ska bli sååå skönt!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.