Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Mamma fri dag!

VardagenPosted by Camilla Sat, August 08, 2009 21:53:25

Idag har jag fått nästan en hel dag för mig själv! Gott! Precis vad jag behöver!!! Visserligen började dagen lite dålig då Leo vaknade 04:45 (!!!!!!) och skulle inte somna om. Känner mig smått elak då jag väckte Micke och puttade upp både honom och Leo ur sängen. Då Leo vaknat vid 5-tiden hela veckan kände jag att jag inte orkade ännu en tidig morgon och pappa fick därför den stora äran att se solen titta fram.

Efter att kickat ut Micke och Leo ur lägenheten så städade jag undan lite innan jag äntligen begav mig till ängen för att vila och sola. Så himla skönt och så välbehövligt!!!!

Efter två timmar på ängen så fick jag faktiskt en annan färg, än vit, i ansiktet vilket gör att jag ser levande ut trots den tidiga morgon väckningen.

Då det blivit dåligt med sömn i veckan ska jag nu natta min kudde och hoppas innerligt att Leo sover några minuter extra över 5. Ni som har barn, går detta över?

/Camilla


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gisella Sat, August 22, 2009 10:24:42

Det kommer en dag, typ efter ca 14-15 år, när man faktiskt får väcka dem så de inte sover bort hela dagen :)
Men det känns ju overkligt, eller hur?
Kan trösta dig med att Markus somnade INTE före kl 2 på natten sitt första år. Och då sov han sedan bara till ca halvnio på morgonen. Fortfarande är han en nattmänniska, men älskar att sova länge på morgnarna.......
Härda ut, eller "det som inte dödar, härdar"!
Kram från Gisella, trebarnsmor och fortfarande levande.