Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Go ahead, make my day

FödelsedagPosted by Camilla Sun, December 22, 2013 12:49:23
21 december är min alldeles egna dag, min födelsedag :)
Jag har ju redan blivit firad flera gånger om så jag var i tron om att gårdagen skulle bli en lugn dag. Så vart det inte.

Jag väcktes upp till skön sång, muffinstårta och skumpa. Trevligt! När jag öppnade paketet så förstod jag först inte vad det var. Det tog en stund innan jag fattade att jag fått pistolskytte i present. Jag måste säga att min första reaktion var att"jaha, ännu en briljant idé från Micke". Jag var skeptisk, visste inte riktigt vad jag skulle tycka. Men vart efter som förmiddagen gickså började jag bli nyfiken på vad jag skulle göra.

Mina föräldrar kom, sjöng och överlämnade ytterligare paket (lycka) och sedan drog vi till Västberga och till The Target.

Vi fick skjuta med 5 olika pistoler; GSG 1911, .22, Walther PPK .32 (7,65 mm), Glock 17 9 mm, Colt M1911 .45 ACP och Ruger GP100 .357 Magnum. Totalt 21 skott.Gisses så det small. Jag slängde iväg några kärringskrik när jag sköt för jag var inte beredd på varken smällen eller kraften i skotten. Den som var läskigast att skjuta med var med Magnum (Clintan pickan). Man behövde knappt nudda avtryckaren förrän det small.

Och så till det viktigaste. Vem vann, mellan Micke och mig? Jag. Så klart. Visserligen med en poäng men det är oviktigt. Jag vann, det är det som räknas ;) Och gisses så kul detta var, positivt överraskad.


Ser ni att jag lyckades med ett snorre skott/träff. Vissa saker har man lättare att se än andra ;)

Efter skjutningen gick vi till Svenska Hamburgeköket som gör nog i särklass världens godaste hamburgare. Merparten av deras ingredienser är ekologiska, närodlade och närproducerade. Och så har de cirka 100 olika ölsorter så Micke var nöjd.

Men det här med att festa har vi glömt bort helt. Efter maten höll vi på att somna. Vi fick kämpa hårt för att hålla oss vakna och efter en promenad i kylan och några drinkar innan hemåkning gjorde att vi faktiskt kvicknade till. Fast trots våra ansträngningar så var vi hemma vid 21:30. Vilka amatörer vi är ;)

Vi kom hem till ett tyst och väldigt välstädat hem. Mina föräldrar hade inte bara passat barnen utan även städat hemmet. Vilken lyx! Tack snälla!!!

Jag har nog aldrig blivit firad så mycket som i år. Visserligen så brukar det ju firas lite extra när man fyller jämt men aldrig hade jag trott att firandet skulle vara storskaligt. Jag är mer än nöjd och kommer att komma ihåg detta mycket länge :)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by En annan Anna Sun, January 19, 2014 00:17:41

Alldeles förträffligt firande! :-) Jättetrevligt såg det ut!
Grattis i efterskott också. :-)

Posted by Favoritkusinen Sat, December 28, 2013 22:00:15

Vad roligt det ser ut!!!
Av kvällens festligheter att döma så verkar det som att ni festar lika hårt som mig och Theo, fniss...

Posted by Favoritkusinen Sat, December 28, 2013 22:00:10

Vad roligt det ser ut!!!
Av kvällens festligheter att döma så verkar det som att ni festar lika hårt som mig och Theo, fniss...