Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Tripp, trapp, trappa

DrömhusetPosted by Camilla Tue, December 03, 2013 10:52:58

Se där, det bidde en trappa tillslut. Det har gått ungefär ett år sedan tillbyggnaden vart ”klar” men det är inte förrän nu som trappan har kommit på plats. Man ska ju inte stressa, var sak har sin tid ;)

Igår kväll gjorde Micke de sista justeringarna och målade trapporna en sista gång. Det blir så fint och det är så himla skönt att slippa en ranglig pall som vi använt som trappstege.

Nej vi är inte klara men det behöver vi inte gå in på här. Nu är vi bara glada över att ha en trappa. Övrigt jobb finns kvar och en vacker dag kommer vi på plats med det också.

Ett stort tack till pappa Gunnar för din hjälp. Om det inte vore för ditt bidrag så hade vi fortfarande balanserat på våra pall. Och ett stort tack till pappa Ingemar som hjälp oss att få trapporna raka och i lod.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by En annan Anna Sat, December 07, 2013 00:40:12

Men gratulerar! Trappor är fint, speciellt de som inte knarrar (sänder ilskna tankar till vår egen ljudliga variant). :-)

Posted by Anna ( Olivers mamma ) Wed, December 04, 2013 10:02:45

Jätte fint trappa ju ! Nej man ska inte ha bråttom :) ! Du vet ju vad tid det tagit hos oss ! Kram Anna