Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Multitasking

SjukdomPosted by Camilla Wed, November 06, 2013 13:38:17
Idag fick jag sällskap av Leo som hade en högre temp och verkade vara seg utöver det vanliga. Nu tror jag att han är rätt ok ändå men jag är sänkt och orkar bara inte underhålla barnet. Så idag har det blivit mycket tv tittande, bara tv om jag ska vara ärliga. Ja jag vet, ingen bra lösning men ibland har nöden ingen lag och en dags tv tittande lär nog inte göra någon större skada på barnets utveckling.

Jag hyrde en film igår som jag inte orkade se klart igår. Eftersom det är ingen barnvänlig film och då den ska lämnas tillbaka om några timmar så försöker jag mig på lite multitasking.

Kollar mail, ser på min film och samtidigt har jag ett öga på Leos film. Nu vet jag att han tittar på en film som han sett tusen gånger men ibland vill han ha sällskap så jag har lurar på bara ena örat.


Mer effektivt än så här kan det inte bli.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.