Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Oktoberfest

VännerPosted by Camilla Mon, October 14, 2013 09:14:18
I helgen var vi på en supertrevlig Oktoberfest. Den första festen utan barn på hur länge sedan som helst (vi pratar alltså år!). Det var helt fantastiskt att få smita iväg på egen hand. Något ovanligt men ack så trevligt.



Anna och Anders hade samlat ihop sina vänner till deras årliga Oktoberfest där de serverades tyska korvar i alla dess färger och former. Till och med jag vågade mig på att smaka en sån där blek rackare som ser allt annat än smarrig ut. Men det var den.


Anders kör stenhårt på rockabilly stilen men den krackelerade rätt hårt när det under kvällen framkom att Britney Spears är en trevlig brud att dans till. Så om ni tror att han kör en rock around the clock låt här så har ni fel. Ackorden höll sig mera till ”hit me baby one more time” ;)

Småkillarna var hemma med farmor och Kalle. Alexander är ju som han är på nätterna så farmor och Kalle var så himla schyssta som tog med sig sin kudde och täcke och sov över. Allt för att göra det så lätt för Alexander som möjligt. Och det är vi sååå tacksamma för!

Tack!


Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Camilla Wed, October 16, 2013 10:18:23

Ett stort tack för att vi fick komma :) Nu blir ni inte av med oss ;) Vi kommer nästa år också ;)

Posted by Anna Tue, October 15, 2013 19:26:29

Jätte kul ni kom ! - Go Britney go Britney sjunger jag här hemma för Anders efter helgen ;) ! Kram