Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Fas 3 i husrenovering

DrömhusetPosted by Camilla Mon, July 08, 2013 11:09:07
Eller fas 5?! Ja ja, Micke har i alla fall tagit på sig snickarbyxorna igen för att bygga en garderob i genomfarten till vardagsrummet. Det är en sån där walk-in-closet men just denna kommer inte innehålla en massa märkeskläder och dyra bling-bling saker. Vi äger ju inte sånt.

Istället kommer vår garderob vara en garderob där vi lägger in (slänger in?) vinterkläder, skor, dammsugare, linnen etc. Vi må ha ett stort hus men det finns absolut inga garderober. Förstår inte hur tidigare ägare tänkte eller vart de la sina saker.

Sitter på jobbet när jag får ett "hoppsan" mail. Hade hellre föredragit ett "gisses så bra det blir" mail men vi kommer väl komma dit också :)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by En annan Anna Tue, July 09, 2013 23:52:54

Å.

Posted by Camilla Tue, July 09, 2013 08:44:06

Den förre ägaren var en änkeman som hade en garderob, den som syns i bild faktiskt. Och för honom räckte det mer än väl. Jag behöver väl inte säga mer än så :)

Posted by Berit Mon, July 08, 2013 23:30:19

Jag måste ha missat nåt, ska garderoberna upp i taket eller ?

Kram B.

Posted by En annan Anna Mon, July 08, 2013 23:16:05

Hoppsan! Han höll väl på att riva?? :-o

Var föregående ägare så fräcka att de _tog med sig_ garderoberna kanske??