Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

En bra dag

FödelsedagPosted by Camilla Fri, December 21, 2012 08:46:09

Det spelar ingen roll att jorden ska gå under idag. Idag är det min födelsedag!

Ja men jag vet, jag borde vara mogen, lugn och sansad och inte fjanta till mig för att jag fyller år men det gör jag. Så kalla mig gärna för en barnslig 4 åring. Hellre det än en tråkig 30++++ åring.

Än så länge har det inte blivit något firande. Jag gav mina kära en sovmorgon då de har jullov från och med idag. Men pussar och kramar hann jag att få i massor innan jag sprang till bussen.

Idag är det en sån där hysterisk sista-dagen-innan-jul dag på jobbet och alla kommer i sista stunden och vill få sitt fixat innan ledigheten. Så jag har häcken full idag. Utöver det så ska jag stressa runt som en toka och inhandla de sista julklapparna på lunchen. Det blir med andra ord en lunch med bara shopping och utan mat. Kanske inte så bra men men....

När arbetsdagen tar slut blir jag upp plockad i en limousin och hela familjen drar till IKEA för att handla lampor till köket. Jättedumt egentligen för vi lär inte vara de enda som åker till IKEA denna dag. Men vi har svurit en ed om att helgen ska vigas åt att städa, fixa julmat, baka julgodis och bara bara hasa runt i mys kläder. Och det ser jag framemot så då får jag ta en hysterisk tur till IKEA.

Sedan hoppas jag att vi kan fira tanten lite så att jag får vara totalt ego för en dag. Jag förväntar mig massage och skumpa och en massa mys med alla mina troll, stora som små.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by favoritkusinen! Fri, December 21, 2012 18:31:29

Grattis kära kusin, hoppas du får en mysig dag!

Posted by Anna (Davids mamma, bla) Fri, December 21, 2012 18:24:35

Men grattis! :-) Du och min mor delar dag med andra ord. :-)

Hoppas du fick massor med mer kramar och pussar av trollen när du kom hem igen! :-)

Posted by Anna ( Olivers Mamm) Fri, December 21, 2012 16:25:59

Grattis hipp hipp hurra ! Kram Anna