Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Prat vin & mat vin

Farfar & BeritPosted by Camilla Thu, December 06, 2012 21:43:05

Ikväll fick vi en mycket trevlig avrundning på denna torsdagskväll. Farfar och Berit kom förbi för att se vårt fashionabla (skitstökiga) hem, krama på våra barn och äta en middag helt enligt kostcirkeln (alltså pizza).

Berit har skapat en ytterst trevlig tradition med att ha med sig både prat vin och mat vivn. Det handlar alltså om en flaska vin som vi smuttar på när vi pratar och är trevliga mot varandra. Den andra flaskan är rent mat vin, alltså vin vi inmundigar under middagen. Ytterst trevligt initiativ, lite lyx mitt i veckan.

Barnen fick födelsedagspresenter i efterhand och vi bjöd på pizza. Eftersom vårt kök är(fördjävligt)... fortfarande under konstruktion så vart detta den lättaste och kanske godaste lösningen för middagen.

Sedan till kvällens stora överraskning. Alexander är välldigt reservernade mot människor, han gör ingen skillnad på släktingar och vänner. Alla är livsfarligar i hans värld. Men ikväll har han överraskad allt och alla. Som han dansade, hoppade, busade och fjantande sig för Berit har vi då inte sett på länge. Det var Berit som gällde för hela slanten. Stackars Berit fick ingen lugn stund utan fick "plågas" med att ha en liten hulligan i sin närhet mest hela tiden. Det var riktigt kul (och förvånande) att se Alexanders fullständiga glädje över att showa föra henne.

Med båda pizza och vin i magen så är det läggdags för mamma. Både jag occh killarna kommer att sussa gott i natt.

En skitdålig bild men jag ville så gärna ta kort på killarna när de hade fullt upp med att aktivera Berit. Det såg så mysigt ut. Och mobilkameran var det som låg närmast till hands så det vart bättre än inget kort alls.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Berit Thu, December 06, 2012 23:20:57

Tack för en trevlig kväll, jag är verkligen förvånad över att jag idag var så poppis för killarna, kan det ha nåt att göra med utseende eller klädsel måntro ?? Inte vet jag men kul hade vi ! Ses snart, kram från oss !