Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Köksrenovering

DrömhusetPosted by Camilla Wed, November 14, 2012 11:33:10

Micke snickrar å snickrar å snickrar... men ändå kommer vi inte hinna i tid. I tid innebär att när Micke börjar jobba på måndag så kommer vi fortfarande inte ha ett fungerande kök. Men det är inte så mycket att göra åt det än att kämpa vidare. Någon vacker dag så blir det klart.

Det som tagit mycket tid med köket är att fixa och trixa till det med täckskivor, lister etc. Det blir så när man har ett gammalt hus som inte har några raka väggar.

Sedan fick vi bakslag på elen för spis och ugn så där måste det fixas nya elsladdar. Hm, det är kul nästan jämt.

Här ser ni det som kommer att bli en köksö (ej fristående) med diskbänk vid fönstret och spis på den heltäckande väggen. Den lilla ramrutan vid köksön är till för en dataskärm. Jo men visst, vi ska gömma en dator i köksluckorna och ha en skärm infällt i väggen.

Under högskåpen ska kyl och frys i och till höger i bild ser ni spisen som även den ska renoveras. Fast den har vi låg prio på just nu. Även om den ska bara putsas och målas vit så hinner vi inte göra detta nu.

Och så ska det upp tapeter på de få väggar som vi har kvar. Fast även detta kan man göra en kall vinterdag när man ändå inte har något kul att göra ;)

Tråkigt men sant så är vi inte heller klara med vardagsrummet och de två sovrummen. Men tillbyggnaden är ändå så pass klar så att vi kan leva i den. En liten tjuvkik får när där också.

Just nu invaderas vardagsrummet av killarnas leksaker eftersom deras lekrum för tillfället är vårt matrum.

Det ska bli så skönt när allt kommer på sin plats så att man kan börja beta av allt "smått" som behövs göras. Just nu ser vårt hem ut som en värsta soptipp där vi valt att blunda och kliva över allt skit. För det blir skitigt på 2 sekunder när man renoverar sitt hem. Det spelar ingen roll att man dammsuger ofta, skiten kommer tillbaka innan damsugaren är avstängd.

Det var alles för denna gång!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sis Thu, November 15, 2012 07:32:37

Wooooooow...... det blir så himla fint! Jag är så imponerad av er två! Go Sis! Go Sis!

Posted by Camilla Wed, November 14, 2012 21:12:33

Ja men jag vet men jag glömmer hela tiden :) De senaste två veckorna har våra delmål hela tiden skjutits fram och jag blir lika vissen varje gång. Och så är jag trött på att diska i badkaret och koka mat på bara en platta. Nu vill jag ha riktig mat och inte duscha med bestick och kastruller. Å så vill jag gå tillbaka till ett någorlunda normalt liv. Så där, det var nog allt jag önskade mig :)

Posted by Anna (Tobias och Davids mamma) Wed, November 14, 2012 17:07:43

Håll ut. Håll ut, fokus på slutmålet..!

Jag lider med dig/er, det är många många gånger just skräpigheten och den totala anarkin på ordning som gör att jag drar mig för att hoppa igång renoveringsprojekt... Huvva! Men det måste bli vanvettigt bra om det ser såhär bra ut redan nu!! :-)