Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

En helt vanlig måndag

FöräldraledigPosted by Camilla Mon, January 16, 2012 16:57:28

Ja ni, en helt vanlig måndag utan några större överraskningar. Tyvärr! Vi tog vår sedvanliga tripp till öppna förskolan (ÖF) för lite sångstund och pyssel.

Full koncentration i målarverkstaden.

Måste bara slå ett slag för ÖF. Så himla kanon att dessa verksamheter finns när man är föräldraledig. De har de mesta för barn i åldrarna 0-6 år så de går att aktivera de flesta knoddar. Tyvärr är föräldrarna ÖF i centrum inte allt för sociala, eller så är det jag som är för pratsjuk, men jag åker ändå dit varje måndag och fredag. Alltid finns det någon jag kan tracka och växla några ord med :)

Lunch hemma och när storebror vilade så bakade jag lite knäckisar. De vart förvånandsvärt goda. Allt nyttigt brukar inte alltid fall en i smaken men dessa är smarriga. Inte helt LCHF vänliga (innehåller havrgryn) men jag kör ju ingen strikt diet så jag kan käka dessa.

Gjorde ett litet ge bort paket som jag ska ta med mig till min torsdagsdate som bjuder på sopplunch. Gott!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Camilla Mon, January 16, 2012 20:32:05

Jag tycker att ÖF är toppen! Det är lite trevligare nu när jag börjar bli en av inventarierna. I övrigt så är det rätt "tyst" att gå dit. Alla håller sig på sin kant och pratar inte mer än vad behövs eller bara till det sällskap som närvarar för dagen. Jättetråkigt, tycker jag, men men.... ÖF i Högdalen (där vi var med L) var kanon. Där satt man och fikade och pratade med personalen och med andra mammor om allt. Supermysigt. Fast det här ska nog gå bra det också. Med bara 2 månader kvar på f-ledigheten så ska jag nog orka att prata med mig själv några dagar till ;)))

Posted by Anna (David och Tobias mamma) Mon, January 16, 2012 19:40:06

Åh så kul att ni hittade dit! ÖF räddade livet på mig, ofta! :-) Liksom du kändes det märkligt slutet där dock, det var bara när jag gick dit tillsammans med någon som det blev lite mer pratsamt. :-)