Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Promenadsällskap

FöräldraledigPosted by Camilla Wed, January 11, 2012 21:23:30

Jag har fått sällskap på mina promenader. Vår kära Anne rekommenderade en app där man kan ladda ner ljudböcker. Och som en liten välkomstpresent så fick jag en gratis bok. Fast den bok jag var ute efter var Lars Keplers Hypnotisören. Jag har hört så mycket bra om den så jag laddade ner den direkt. För 49 kronor (introduktionspris, annars 89 kr) fick jag 16 timmar spännande läsning/lyssning. Gisses vad ni kommer kunna se mig promenerandes. Om jag möter er och inte hälsar så vet ni varför. Jag befinner mig i en annan värld.

Alexander sussar så gott ute. Det är nästan så att man vill ställa ut honom nattetid. Nej, självklart kommer vi inte göra det. Fast tanken på en hel natts sömn är mycket lockande :)

Gisses vad jag önskar att jag kunde byta plats med denna kille. Visst ser det mysigt och gott ut. Med ett stadigt tag om sin nya kompis, Alfons, och nergosade i mysfilten så sov lillemannen hela promenaden. Lucky guy!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.