Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vad gör man med julkorten?!

Tankar och funderingarPosted by Camilla Mon, January 09, 2012 21:52:50

Jag måste få fråga. Nu när man börjar plocka ner julen så undrar jag, vad gör ni med alla julkort ni fått? Sparar? Slänger? Bränner?

Som ni vet så gillar jag att få vykort och jag har sparat alla jag fått. Dock inte så systematiskt som en del människor gör utan man finner mina spridda i små gömmor överallt. Min f.d svärmor är en otroligt ambitiös kvinna som har satt ALLA vykort (julkort, påskkort, födelsedagskort etc) i kronologisk ordning i album. Imponerande! Men jag undrar, sitter hon och bläddrar/läser igenom alla kort hon fått genom åren?

När man smurfar runt lite på nätet kan man finna en del knep-å-knåp tips på vad man kan göra med julkort medan andra har julkort som samlar objekt och finner stor glädje i att hitta så gamla vykort som möjligt.

Men jag…njae, jag har ju spara mina vykort, någonstans, för jag har inte hjärta att slänga dem. Fast i ärlighetens namn så har jag aldrig läst vykorten igen när jag väl stöter på dem. Borde jag skämmas?


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anne Tue, January 10, 2012 13:52:51

Jag måste erkänna att jag slänger. Jag blir överlycklig över kort men sparar bara såna som är spontanvykort. Julkort brukar faktiskt åka i pappersinsamligen även om det smärtar...

Knäckisar som i hårdbröd är inga problem. Jag har mer problem med knäck i så fall.. Socker är ju faktiskt det bästa som uppfunnits. Men nej nej, nu är det bacon all-day-long. Känns skitskumt! :)

Posted by Trollet Tue, January 10, 2012 06:44:13

Bränn, bränn, bränn :-)

Posted by Maria Mon, January 09, 2012 22:35:55

Jag har också ALLA mina vykort sparade från så länge jag kan minnas! Läser några då och då, bara för att bli påmind om hur det var förr och så. Mysigt! :) Men jag skulle verkligen vela ha ett tips på vad man kan göra med dem, så de inte bara ligger i en låda liksom... KRAM till er <3