Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Iskalla vänner

FöräldraledigPosted by Camilla Tue, December 20, 2011 11:11:48

Efter att vi suttit inne i 4 dagar så var det dags att låta barnen få andas frisk luft. Med snö på marken och temperaturen sådär lagon kall/varm tog jag ut kottarna på våra ägor för lite vinterlek.

Att göra en snögubbe torde klassas som en kul vinterlek men i vår familj innebär det att mamma fick rulla snöbollar efter barnets hårda kommendering. "Här kan du rulla snöbollen" sa Leo och pekade med hela handen. Eftersom mitt gymkort passerat sitt giltighetsdatum så kunde jag inget annat göra än att springa och rulla den ena snöbollen efter den andra. Vi får väl hoppas att jag gjorde av med några fettgram. Resultatet vart väl hyfsat även om snögubben saknar både armar, halsduk och hatt. Men det är nog inte många som kan säga att det rullat en snögubbe i sitt vardagsrum.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.