Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Bloggtorka

Tankar och funderingarPosted by Camilla Sun, November 06, 2011 15:18:17
Det råder bloggtorka och avsaknad av inspiration till att skriva något. Jag tänkte säga att det händer inte så mycket i våra liv fast det är ju inte riktigt sant. Huset håller på att dräneras, komungubbe ska hit och mäta ut vår tillbyggnad och lillemannen kryper i en rasande fart. Så visst händer det saker men ändå känns tillvaron händelselös på nått sätt. Kanske det känns så för att varje dag är sig lik den andra. Vakna, frukost, leka, lunch, vila, vakna, leka, middag, bad och sova. Nåja, vi har ju hälsan i behåll så jag ska inte klaga. Fast för tillfället blir det lite tomt på bloggen. Får återkomma helt enkelt!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Favorit Kusinen Sun, November 13, 2011 17:00:14

Darling!

Fotoboks dax, helst nån kväll den här veckan :o)

Puss, puss, puss!

Posted by Berit Fri, November 11, 2011 17:26:38

Vad är det här för trams "bloggtorka" ? Ni som har två små sötnosar som gör en massa kuliga saker måste väl kunna berätta om detta eller hur ? Sätt fart och skriv det är så kul att läsa !

Kram Berit