Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Midsommarafton 2011

SläktträffPosted by Camilla Sun, June 26, 2011 21:28:02

Så var midsommarafton 2011 avklarad. Enligt tradition for vi till landet på Torö och firade denna dag med övriga släkten. Dagen bjöd på dans runt stången, saft & bullar, tävlingar, lotterier och ja... vi hade allt man ska ha på en midsommar.

I år hoppade jag över dans runt midsommarstången men Bosse Larsson fanns med, såsom han har gjort ända sedan 1966.

Ungdomarna fanns även i år på plats. Här har ni eliten i denna släkt!

Syster yster väntar släktens nästa hulligan. Jag anser att vara moster är en oerhörd viktig roll och jag har därför påbörjat en gedigen To Do lista på allt jag ska lära barnet. Bara viktiga sakter förståss.

Kusin Anna (kallar sig även favoritkusinen) har intagit sin Posh posering och låter alla blixtar bländas av hennes skönhet.

Leo tyckte att det här med midsommarstång var inget att höja ögonbrynen för så han brottade ner morfar istället. Det förstår ju vem som helst att det är mycket roligare än att kolla på en 5 meter stång.

Halva tjocka släkten. Ja ni ser varifrån jag fått min skönhet ifrån.

Mat och potatis!!! Och sill och nubbe förståss!

Jon, som är den som är skyldig till att min syster väntar barn, ville träna på det här med barnuppfostran. Sagt och gjort så tog han vårt barn och flög runt med det i trädgården. Tror ni han blir en bra far? Klockrent säger nog Leo som skrek "mer, mer, mer, mer....".

Sist men inte minst, en bild på oss som är störts, snyggast och starkast. Ni ser väl mucklerna....scarry eller hur..... (bild snodd från kusinannas blogg).


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Maria Sun, June 26, 2011 23:19:06

Vilka mysiga bilder! Måste få träffa er snart :)