Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vecka 41

GraviditetPosted by Camilla Thu, March 17, 2011 09:20:51

Trodde aldrig för mitt liv att jag skulle skriva ett inlägg som skulle heta vecka 41 men tänk så underbart det är att ha fel.....

Ja ni, stor blir större och tung blir tyngre.

Imorse upptäckte jag att jag fått bristningar på magen ?!?!?!!!!!!!! Ser ni? Å vem har beställt dem?? Ta bort, ta bort, ta bort!!!! Nu längtar jag ännu mer till att bebisen ska titta ut så att jag får en chans att bli av med bristningarna innan de blir för många. För visst försvinner de när graviditeten är slut...???

Annars inge nytt! Jag tar mina daglig promenader som nu är uppe i en timme. Fast det är inget att skryta med för jag blir omkörd av alla PRO hurtig damer och herrar som självklart ska motionera samtidigt som jag kryper fram. Jag brukar lägga händerna på magen och se sådär extra lidande ut så att alla som jag möter ska fatta att jag är gravid och inte bara fet.

Idag har jag varit vaken sedan kl 5:00 så jag ska ta och parkera mig i soffan med en bra film som jag kan somna till på 2 sekunder.

Må så gott!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Yvonne Fri, March 25, 2011 13:58:13

GRATTIS!!!

Hörde att det har kommit en Alexander.

Hoppas Ni alla mår bra.

Posted by Sis Fri, March 18, 2011 10:09:12

Magen är ju så stor att den inte ens får plats på bild längre! :D Heja syrran!

Posted by Favorit Kusinen Fri, March 18, 2011 09:58:03

Darling!

Nu lyssnar du på mig; Ring Micke, säg åt honom att komma hem bums, alternativt buda över sin kuk, för nu måste ni ösa på med sperma i mängder.

När jag och Theo velat få igång förlossningen har vi haft sex tre gånger på två dygn, det funkar faktiskt, bara nån dag senare ger sig den där j-la slemproppen och sen är man på väg till förlossningen.

Ha sex all the time nu, snabbt in och snabbt ut, sperman satte dig i den här sitsen och nu är det på tiden att den avslutar eländet.

All kärlek, Jag hejar på dig!!!!!!!!!!!!!