Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Igångsättning

GraviditetPosted by Camilla Wed, March 09, 2011 10:01:37

Jag vet att jag har inte gått över tiden men bebisen har bara några dagar på sig till deadline. Jag är skapligt less på att vara gravid och har därför börjat kika på olika hemmakurer för att sätta igång en förlossningen.

Här är några tips som jag har fått och några har jag Googlat fram.

Sex
Ett gammalt och välbeprövat knep att starta en förlossning. Dock läste jag att det krävs minst 1 dl av mannens sperma för att det ska ge effekt. Nu vet jag faktiskt inte hur mycket en kille ”tömmer” varje gång det hettar till men 1 dl har jag svårt att tänka att han tömmer vid ett tillfälle. Detta innebär då att man måste sexa till ganska så intensivt de närmsta timmarna för att fylla på "byttan" och ge effekt….. Hm, hur gör man då när sex är det sista jag tänker på just nu?!

Hinnsvepning
Igår fick jag lära mig något nytt. Hinnsvepning! Trodde på fullaste allvar att Anne drev med mig när hon sms’ade mig om att hinnsvepning kan sätta igång en förlossning. Trodde att det var ett av många kodord för sex men så var det tydligen inte. Det handlar om att barnmorskan sveper med sitt finger, eller med ett instrument, runt livmoderhalsen i syfte att lossa hinnsäcken barnet ligger i. Jag har aldrig varit så förtjust i när barnmorskan meckar i mitt underliv. Då föredrar jag hellre att en snopp meckar runt.

Stimulering av bröstvårtor
”Detta görs genom att man nyper och rullar bröstvårtorna med syfte att sätta igång värkarna, i enlighet med teorin att oxytocin, det hormon som framkallar värkarna, frisläpps när bröstvårtorna och vårtgårdarna stimuleras.”
OK, this is private!

7 färska annanas
Har läst att annanas innehåller enzymer som mjukar upp livmoderhalsen. Men tänk er, 7 färska annanaser….om inte förlossningen startar efter det så startar du säkert en härlig diarré istället. Jag hoppar denna metod också.

Springa i trappor
Ja jo, jag springer så mycket jag kan och hinner men det går ju inte så fort så jag är tveksam till vilken effekt detta kan ge. Än så länge så ser jag inget resultat av mitt springande. Det enda effekt det gett är att jag får ont i bäckenett så jag avvaktar nog med springandet till efter förlossningen.

Hallonbladste
Och vad är det för fel på vanligt te?!!!!

Men vet ni vad, jag tror faktiskt att kroppen kommer sköta detta själv. Med tanke på att jag ska genomlida en förlossning så är denna väntan i förhållande till detta rätt så smärtfri. Så vi får fortsätta av vänta helt enkelt!Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.