Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Leo 1 år!

FödelsedagPosted by Camilla Tue, September 22, 2009 22:01:54

Liten blir stor, idag fyller Leo 1 år!

Efter middag stämde mamma och pappa upp till sång och sjöng "ja må han leva" så vackert att kråkorna somnade. Leo fick en hallongräddbakelse som tårta som han inte tyckte om att äta men som var destor roligare att kladda med.

När det roliga var slut så hade vi grädde och hallon precis överallt. Det är nu som man skulle haft en hund som hade kunnat ordna städning åt oss. Efter tårta var det dags för paket. Det var med stor förtjusning och spänning som Leo öppnade sitt stora paket alldeles själv. En Big Bobby Car var helt ok som första bil, tyckte Leo. Bara den röda sportbilen ökar i storlek i samband med åldern.

Eftersom farfar och Berit inte kan komma till helgens kalas så var de förbi oss förr förra helgen och firade Leo i förskott. En sjungande snigel med hela 8 låtar fick Leo. Nu kan vi ha en riktig fest med schyssta discolåtar.

Eftersom faster Anne och kusin Vicotr inte heller kan komma på kalas var även de förbi och firade i förskott. För att Leo själv ska kunna kontakta dem när han vill fick en en ganska så avancerad telefon av dem. Man ska inte luras av att det är bara 4 knappar för det gäller att använda dem på rätt sätt för att kunna ringa till den man vill. Även Säpo har denna modell och nu även Leo då, förståss!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mahlin Thu, October 08, 2009 09:58:12

ha ha ha GOTT med tårta!!