Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Lungt

GraviditetPosted by Camilla Wed, March 02, 2011 15:31:02

Ingen bebis på gång och just nu känns det som att den har bestämt sig för att vara kvar i magen ett tag till. Det har blivit lugnare i magen, inte lika mycket liv och rörelse som tidigare. Självklart kan jag börja grubbla på varför det är så.....men jag antar att det beror på att det inte finns så mycket plats att röra sig inom.

Min kära kusin tycker att jag ska hjälpa naturen med att ta karln till säng och få fart på både honom och bebisen. Ska jag vara helt ärlig så är sex det sista jag tänker och känner för just nu. Är stor, tung, klumpig och osexig som bara den så att ha sex just nu är absolut det sista jag känner för. Kanske kan det bli aktuellt om jag går över tiden. Då lär jag bli desperat och tar till alla hjälpmedel som finns. Men just nu så är det bara att gunga vidare och hoppas på att mina telepatiska tankar når fram till bebisen.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.