Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Segt å långdraget

SjukdomPosted by Camilla Tue, February 22, 2011 16:19:01

Det verkar som att det räcker inte med att vi tömt magen ut och in och nästan fastat någon dag. Den här magsjukan verkar vara seg och långdragen. Nu tänker jag inte på mig och Micke utan mer på Leo som vart dålig i fredags. Det såg ut som att han var på bättringsvägen men de senaste dagarna verkar han ha backat i sitt tillfrisknande. Så surt! Han har blivit dålig i magen igen, fått dunderförkyllning och har eventuellt lite feber.

Vad gäller de stora barnen så tror jag att vi har lugnat magarna så tillvida att vi får behålla den lilla mat som vi stoppar i oss. Fast när vi tror att vi är på bättringsvägen så brukar det röra till sig i magen och man blir grön och illamående.

Så, som sagt, denna kräk/magsjuka verkar vara seg å långdragen. Det är nästa så att jag undrar om vi är bra till helgen. Måtte ni andra slippa detta.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.