Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vi lever

SjukdomPosted by Camilla Mon, February 21, 2011 14:09:53

men det är knappt. Natten mellan torsdag/fredag vart Leo dålig. Troligtvis kräk/magsjuka. Fast han har varit vid relativt gott mod och jag trodde att vi klarade oss från att bli smittade..... Big mistake!

Natten mellan lördag/söndag var det dags för både mig och Micke att lämna tillbaka lördagens middag plus lite till. Gisses så dåliga vi vart. Vet inte vad som är värst, att ha kräksjuk och/eller att vi fick det samtidigt....med bara en totalett. Det var länge sedan jag hade sådan döttsångest som jag haft de senaste 24 timmarna. Idag står vi på benen i allafall. Jag har vågat mig på att dricka vatten och till och med fått i mig en kokt korv, som jag än så länge fått behålla.

Vi trodde att Leo var frisk men så leverade han en blöja vars innehåll inte behöver beskrivas mer än....ja, ni kan räkna ut själv. Så vi blir hemma minst någon dag till innan vi tittar ut från hemmets fyra väggar.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anna Mon, February 21, 2011 20:45:38

Men ÅH så hemskt! Stackars er! :-o Vi brukar (ta-i-trä) som regel ha en vuxen familjemedlem som klarar sig från att bli sjuk och det brukar ändå vara illa, mycket illa. Hela familjen sjuk vet jag inte om jag skulle klara!

Krya på er, hoppas magarna lugnar sig! :-)