Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Nya kärran

VardagenPosted by Camilla Tue, February 08, 2011 14:03:27

Det är så sällan som Micke unnar sig några inköp men när han väl slår till så gör han det big time. Varför mesa när man kan slå på stort. Så sagt och gjort så har Micke nu köpt en ”ny” bil till familjen. Åh en sån karl! *suck*

Vi lämnar Mercedes till förmån för BMW. Den svarta sportfaran vart utbytt till den svarta familjebilen. Är rädd för att Micke kommer fällan en skönhetstår när bytet ska ske, han har nämligen ett litet ”hemligt” kärleksförhållande till både Mercedes och vår bil. Men jag ska göra allt som står i min makt för att få honom på bättre och gladare tankar. Kanske kan jag t.o.m. få honom att bli kär i mig än bilen….om jag står bakom bilen förståss och bara visa mina blinkande ögon istället för min stora betongkropp. Lite hjälpmedel är fullt acceptabelt.

Rent administrativt så har vi inte bilen i våra ägor förrän på lördag. Fast då det mesta är redan är klart så anser vi oss som ägare till denna bil.

Så titta och njut på denna grådassiga bild och gläds med oss över inköpet av vår bil.

Modellår: 2008
BMW 520 i Touring 170hk

Övrig info som utrustning och annat ski.....bra att ha saker får ni fråga Micke om. Jag ska bara köra bilen.

Nästa stora inköp ska mamma stå för och då kommer 4 hjul istället vara 4 tassar. Tyvärr lär det dröjja ett tag till denna dag....


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tårfällaren Wed, February 09, 2011 14:35:42

Fort å oväntat bidde det, men det skall bli kul med lite större… Å man får väll skylla på ålder när det gäller valet…

Nisse – det där som Lindh tyckte var konstigt när jag köpte bil av honom… det hände igen!!!! Knasigt det kan bli när papperpelle köper bil! Men säg inget till ngn :-)

Fredrik – ingen oro för du leder fortfarande avgasninsrörsligan