Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Namn

GraviditetPosted by Camilla Tue, February 01, 2011 09:56:19

Kärt barn har många namn men hur många namn som helst kan vi väl ändå inte ge vårt barn, eller? Hur många namn kan/ska man ge? Kan man vara ego och klämma in sitt eget namn som ett mellannamn bara för att alltid markera sin närvaro i denna värld? Något man bör tänka på när man namnger sitt namn? Utan å, ä och ö?

Tänk att det ska vara så svårt att hitta ett bra namn när det finns så många fina namn. Och på nått sätt är namngivelse en så stor grej. Man ska ge en individ ett namn som den, förhoppningsvis, bär med sig hela livet. Kompisar kommer att ropa detta namn, barnet ska lyssna till detta namn, flick/pojkvän ska viska namnet och barnet ska använda detta namn vart än i världen den befinner sig. Med andra ord, ganska så stort ansvar att hitta det där perfekta namnet som funkar överallt och i alla stunder. Man vill ju hitta det där unika och fina namnet utan att det är för udda så att barnet blir moddat. Hmm….det är inte lätt det här!

Jag tror inte att vi har landat i något favoritnamn. Vissa namn är vi överens om, andra måste vi nog bearbeta lite innan vi hissar eller dissar det.
Vad gillar ni för namn? Om ni har några bra namn får ni gärna dela med er av dessa.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Favorit Kusinen Sun, February 06, 2011 22:05:17

Hade jag fått en pojke idag hade jag gärna gett honom namnet Cedrik. Jag tycker att det låter så power och framgångsrikt, en kille alla tjejer vill ligga med!

Alexander har jag alltid önskat att nån pöjk kunde fått heta, men det namnet har varit upptaget på Theos sida om släkten. Suck.

Fast Noah och Oliver passar kanske bäst med Leo? Jösses det är svårt att hitta ett namn som är gångbart livet ut för den lille, ingen press nu men jag själv har alltid varit så otroligt missnöjd med mitt egna namn, så välj det bästa eller mottag sur kritik livet ut, ha ha!

Posted by Pappsen Thu, February 03, 2011 12:39:54

... å just i denna sekund så leder hos mig - Alexander och Olivia. Om en timme kan det vara ngt annat :-)