Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Fotograf Werner

HyssPosted by Camilla Sat, January 22, 2011 11:11:22

Det är farcinerande hur snabbt en 2,5åring kan lära sig saker, i dettafall mobilhantering.

Bara för några månader sedan så kunde Leo inte öppna min mobiltelefon och allt var frid och fröjd. Det har blivit ändring på detta och numera kan han navigera sig rätt bra till de funktioner han vill pyssla med. Han sätter på SVT play och väljer det Shaun avsnitt han vill titta på. Han kan även navigera sig runt bland mina foton och filmer och välja de snuttar han vill titta på.

Idag utökades kunskapen till att ta kort med mobilen. Micke nämnde för mig att han trodde att Leo hade tagit lite kort med min kamera. Det vart "bara" 59 få kort. Här är ett axplock.

Visst har killen talang?!Alltså den lilla killen som tar kort. Inte den stora killen framför kameran. Hans modelltalanger behöver....ja ni vet....smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Favorit Kusinen Sat, January 22, 2011 16:20:13

Ha ha ha! Jag har oxå fått en sån trevlig överraskning.
Det stod; Slut på minne, radera bilder?
Omöjligt tänkte jag, men det visade sig att Lucas plåtat alla hans legogubbar, blomjord, dammråttor, sin snopp, mina skor, you name it. Ca 198 bilder. Tog sin tid att radera kan jag säga.

Posted by Fotomodellen Sat, January 22, 2011 14:23:11

Tja, vad kan man säga. Inte mitt fel att jag är fotochenis eller vad det heter... Detta så klart utöver att man är modemedveten och naturligt snygg :-)