Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Leo 2 år

FödelsedagPosted by Camilla Thu, September 23, 2010 10:34:46

Igår fyllede Leo 2 år. Otroligt vad fort tiden går! Stora killen, redan nu!

Vi hade lite minifirande på morgon där Leo fick öppna ett litet paket. En röd liten bil gömde sig i kartongen, till Leos glädje. På dagis hade de uppmärksammat Leos dag med att sätta ett fin grattisplansch på anslagstavlan plus att han fick kort, balong och sång från alla barn och fröknar. Kul! Jag tycker det är bra att de inte firar en födelsedag med tårta och kakor, det blir nog med det hemma.

På kvällen fick Leo sin favvomat; lax, potatismos och ärtor! Mums! Efter maten stämde vi upp till sång med en skål glass och två stora ljus. Leo vart lite skrajsen över att det brann i hans glass fast han vågade ändå blåsa lite även om mamma fick hjälpa till.

Därefter vart det dags för paketöppning nr 2. Leo hade redan lärt sig från morgonens paket att det innehöll bil så han hojtade till glatt "bil" innan han hann öppnat presenten. Och visst innehöll de andra paketen bilar.

Leo fick även ett minimemory spel och en orange traktor. Eller lastbil, som han själv tyckte att det var.

För den som inte själv har barn är nedan klipp inte så roligt. Det visar när Leo öppnar sitt paket och säger lastbil typ 20.000 gånger! Men för den som orkar att titta på detta i 3 min å 22 sekunder så är det bara att luta sig tillbaka i stolen och njuta smiley

På lördag blir det storkalas med släkt å vänner. Det kommer både Leo och vi tycka är kul!

/Camilla