Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Så var det klippt

AlexanderPosted by Camilla Thu, April 05, 2018 16:01:49
Förra gången som Alexander klippt sig så vart det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det vart alldeles för kort och jag kände inte igen min lilla kille. Jag svor tyst för mig själv om att det skulle dröja minst ett år innan han fick gå till frisören igen. Jag har hållit de löftet. Tillslut vart det ohållbart (fast att jag trimmat rufset själv) att vi vart tvungna att åka till frisören. Det har varit många tårar vid borstningen.

Efter alla experiment hos diverse frisörer i centrum så vägrade jag att åka dit och valde att åka till Guldkammen i Löwenströmska sjukhuset. Trodde att det var bara pensionärer som åkte dit men stället är populärt (inte bara av pensionärer) så för Leo lyckades jag få en tid i slutet av april.

Denna gången läste jag inte någon tidning och såg till att både jag och frisören var överens om vad vi menade med en "traditionell" pojkfrisyr.

Alexander själv vill antingen raka av håret eller ha samma frisyr som Lorandz. Jag är glad att vi kunde kompromissa på dessa önskningar.
Denna gången vart det mycket bättre. Fortfarande väldigt kort men någon stans så måste jag gå med på Alexanders önskemål.

Precis innan vi gick där ifrån så åkte den gröna hårsprayen fram och jag vart tvungen att sätta mig när för att andas lugnare ;)

I bilen på väg hem vart Alexander ganska så tyst och det var omöjligt att få fram vad han klurade på. Efter lite lirkande så kom det fram att han ångrar lite den gröna färgen. Nej inte på grund av mig för jag höll mitt poker face väl. Så ikväll ska vi tvätta bort den gröna färgen. Tack och lov :)