Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Pappaledig - Dag 1

VardagenPosted by Mikael Tue, September 01, 2009 11:50:27

Puuuuuhhhhh! Sitter ner med lite mat å lilla Leo sover som en stock smiley de e bara kråkorna som kan störa lilla grodans sömn.... (så nu ligger ett täcke över buren å det blev lite tyst...å säkert inte heller så mkt luft....)

Allt bara bra denna första pappaledighetsdag, eller kanske mer den första halvan! Tuffade igång i morse med frulle kl 8 å lite leka hemma. Fågelburen och växterna på golvet var som vanligt prime target.

Vid 9 startade vi med påklädning för att ta oss till Öppna Förskolan (ÖF). Det var lite som första dagen på en ny termin i en ny skola.. när jag närmade mig så tog jag rygg på en till synes åxå lätt förvirrad kille med barnvagn som såg sig om stup i kvarten. Jag tänke att han är nog åxå noob på ÖF, och det var helt riktigt.

Snacka om toppenställe. Fint, kul personal och goa mammor, pappor å barn. Lite svettigt dock första gången då man inte vet riktigt hur och vilka spelregler som gäller. Eller hur Leo funkar på plats. Men allt gick toppen och kl 11 bar det hemåt, en glad pappa och en helt slut liten son som somnade på pappas arm i trappen när vi kom hem.

Mat i magen, läsa lite tidning å passa på att softa innan pass 2 startar smiley.

Råger för nu.......

PS - ngn som vill ha en bur med fåglar? De e inte bara billigt, de e gratis!!!!!!!

Ps 2 - mamma, flisjackan va på hela vägen fram å tebaks smiley