Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Föräldrar utan barn

VardagenPosted by Camilla Mon, July 10, 2017 09:17:24

Hur gör man då? Ha ha ha! Det är nästan som man har glömt bort hur man gör när man har bara sig själv att tänka på. På nått sätt var det en sak när vi reste utan barn men det är en helt annan sak när det är vardag och man är hemma. Lustigt.

För att barnen skulle få ett litet längre sommarlov så fick de åka till mormor och morfar för att vara där till på fredag. En liten win-win situation för oss alla. Killarna har ju en kompis på gården (i Salem) så det kommer att ha fullt upp.

Vi själva ska jobba en sista vecka till. Tungt! Vi var lite fnittriga igår kväll när vi gick runt i ett tomt hus och undrade vad vi skulle göra. Man är ju så programmerad med alla rutiner att man glömt hur man gör när man inte har barn att ta hand om.

Utöver jobb så ska vi försöka hinna med sådant som vi aldrig får tid över. Åka till Bauhaus för att kolla utomhusbelysning och kakel till köket. Ett par fönster behöver tvättas och bilen behöver piffas till inför kommande semester. Ja ja, vi får se hur mycket vi hinner. Kanske skippar vi allt och beter oss som ungdomar; äter middag i soffan och hänger framför tv:n hela kvällen (vilket är en helt ny erfarenhet för oss).