Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vårfest

Tolan BrothersPosted by Camilla Wed, May 31, 2017 19:45:59
Nyss hemkomna från årets vårfest på Odenskolan. Och även i år var det en lyckad tillställning.
Under hela dagen gick jag och tänkte på hur det skulle bli med tanke på att det regnade hela dagen igår och idag på förmiddagen. Men ibland ska man ha lite tur och lagom tills att festen började så vart det ett riktigt skönt väder.

Vi mötte vår andra familj som höll oss på gott humör.
Leo tjatade till sig en slant, sprang till lotteriet och vann 200 gram choklad. Om jag inte hade varit så snabb så hade han svalt hela i ett stycke. När jag mötte honom såg han ut som en hamster som samlat på sig en massa gott i kinderna. Fast jag måste tillägga att han delade med sig av kakan till både familj och klasskamrater.
I år hade man även hyrt in en trollkarl. Totoo tror jag att han heter. Jag hann inte se så mycket av hans konster men på ljudnivån så tyckte jag mig höra att han var bra.
Alexander hade saknat Oliver (tjatade om honom innan vi gick) så han såg till att kramas innan vi smet hem.
Mot slutet av kvällen märktes det på Alexander att energinivån gått ner så mamman fick se till att skoja till promenaden hem. Tänk vad en fjantig mamma kan göra så att hemgången går fortare framåt.
Alexander var så söt i sin rymdhjälm. "Jag måste ha kontakt med rymden".
Nästa år är det dags för Leos klass att ordna denna vårfest för skolan. Kan bli en spännande historia. Själv planerar jag att vara på Hawaii under hela maj månad ;)