Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Nämen....

AlexanderPosted by Camilla Mon, May 15, 2017 20:49:39
Nu har jag lyckats med det igen. Klippa barnets hår alldeles för kort. Jag har fått till det med Leo och idag var det Alexanders tur.

Eftersom dagis var stängt så hade vi en ledig dag på tu man hand. Alexanders hår har varit för långt ett tag så idag gick vi förbi frisören för att fixa till det.

Jag sa "klipp det i etapper med lite kortare där bak", tog min tidning och började läsa i den. Det var när rakapparaten började jobba som jag började ana oråd. Svårt läge att säga "stopp, nu räcker det" för då skulle han sett ut hur som helst. Men jag hann ändå säga att det vart för kort och som svar fick jag "oj då" och inget mer än det (nej tack, vi kommer inte tillbaka ville jag säga).

Ja ja...jag vet, det är bara hår. Och det växer. Men ändå. Jag känner inte riktigt igen min kille och jag går runt och rycker i hans korta strå och försöker hålla god min om att det vart bra. Killen är ju nöjd och det är väl det som räknas (njae... ha ha ha, mamman måste också vara nöjd!).

Jo förresten, utöver detta så har vi haft det en väldigt mysig dag. Dumt att tappa fokus och glömma bort att dagen varit riktigt bra.